CAFETARIA HANEK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1316 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Hanek. Meer weten? Ontdek meer

22 nov 2022 om 19:26 Alles viel tegen te veel sla in de durum die t bitter maakte warme sla kapsalon het zelfde meer groente dan vlees . Verder zet ene vd linden hier iedere keer alles vol met sterren dat zal de eigenaar zelf zijn daarom zet ik 1 ster om alles recht teze
12 nov 2022 om 9:42 Lekker gegeten en super snel bezorgd!
7 nov 2022 om 20:58 Zeer snel, goed eten. XL kapsalon was erg lekker.
4 nov 2022 om 1:15 Helaas niet de kwaliteit die we van Hanek gewend zijn. De hoeveelheid was echt veel te weinig, normaal zit er een kop op het bakje nu zat er een kuil in. De friet was bijna koud en ze waren erg klein.
2 okt 2022 om 8:18 Lekker eten en uitstekende service na een door mij gemaakte fout mbt het bezorgadres.
3 sep 2022 om 16:10 Uitstekende lamsshoarma en een van de beste kapsalons die je kan krijgen. Alles supervers!
15 aug 2022 om 14:29 Het was me een frietje teleurstelling... Echt niet te eten, heb nog in de comments gezet graag door bakken. Friet niet te eten en de saus was niet te vinden.. 1 bakje saté een keer niezen en het bakje is weg en dat voor 2 euro. Te duur niet te eten
13 aug 2022 om 21:51 De beste kapsalon doner van Nijmegen!!!
8 aug 2022 om 17:44 Als van ouds heerlijk gegeten, had ze wel gemist voor 3 weken ongeveer maar gelukkig zijn ze weer terug..
11 jun 2022 om 5:58 Bitterballen zacht Frikandel speciaal met minimale saus Feta op de kapsalon bedorven zuur, zat een mega chemische smaak aan de gehele kapsalon. Na twee happen €11 in de prullenbak kunnen gooien. Niet gewend van Chanek
29 mei 2022 om 11:24 Heerlijk gegeten en een top service werd binnen een minuut gebeld met de vraag hoelang het duurde voor het ophalen 7 minuten en kwam daar aan betaalt en kon gelijk me eten meenemen #toppersvanhanek
27 mei 2022 om 0:32 Goede friet, snel bezorgd